Retourneren

Niet goed? Geld terug! Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze retourservice (NL, BE, DL). Denk er ook aan de pakbon bij te voegen. Het artikel dient ongebruikt/ongedragen, in originele staat en voorzien van labels en verpakkingen te zijn. De retourkosten á €5,95 zijn voor eigen rekening. Deze worden verrekend met het bedrag van de geretourneerde artikelen.

Sale items mogen niet geretourneerd worden. Indien voorradig kunnen ze wel geruild worden voor een andere maat en/of kleur. De verzend- en retourkosten zijn dan voor eigen rekening. .

Na ontvangst van jouw retour zal deze door ons binnen 14 dagen verwerkt worden, waarna het aankoopbedrag retour gestort/verrekend wordt. Verzendkosten worden niet geretourneerd. Heb je nog vragen over hoe je een artikel retour kunt sturen, neem dan even contact op!

Let op: stuur je jouw bestelling retour buiten de wettelijke retourtermijn van 14 dagen, dan zal jouw retour niet worden behandeld en dien je de verzendkosten, om jouw bestelling retour te krijgen, naar ons over te maken.

Wij verzenden binnen Nederland gratis vanaf 75 euro, naar België en Duitsland vanaf 100 euro. Wanneer jouw bestelling na retour onder de 75 euro (NL) of 100 euro (BE en DL) komt, dan worden de verzendkosten alsnog verrekend met de geretourneerde items.

Retouradres:

Cookie Lifestyle

tav retouren

Dorpstraat 62

6102 TX Echt

Nederland