Selecteer een pagina

Retourneren

Niet goed? Geld terug! Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze retourservice (NL, BE, DL) of meld je retour aan door een mail te sturen naar retour@cookielifestyle.com met daarin je naam, ordernummer en het te retourneren artikel. (Let op: in beide gevallen komen de retourkosten voor eigen rekening). Graag horen wij van je wat de reden is van retourneren, maar dit is niet verplicht. Denk er ook aan de pakbon bij te voegen. Het artikel dient ongebruikt/ongedragen, in originele staat en voorzien van labels en verpakkingen te zijn. Zwemkleding kan alleen geruild worden indien voorzien van de originele hygiëne strip.

Na ontvangst van het artikel zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten/verrekenen. Alleen indien de bestelling in zijn geheel geretourneerd wordt, worden ook de verzendkosten teruggestort. Heb je nog vragen over hoe je een artikel retour kunt sturen, neem dan even contact op!

Let op: stuur je jouw bestelling retour buiten de wettelijke retourtermijn van 14 dagen, dan zal jouw retour niet worden behandeld en dien je de verzendkosten, om jouw bestelling retour te krijgen, naar ons over te maken.

Het te retourneren artikel kan (op eigen kosten) verstuurd worden naar:

Cookie Lifestyle
Tav retouren
Dorpstraat 62
6102 TX Echt
Nederland