Populaire producten:

 • A Little Lovely Company Bijtring Poesje

  A Little Lovely Company Bijtring Poesje

   12.95
 • A Little Lovely Company Bijtspeeltje Eenhoorn

  A Little Lovely Company Bijtspeeltje Eenhoorn

   14.95
 • A Little Lovely Company Bijtspeeltje Hert

  A Little Lovely Company Bijtspeeltje Hert

   14.95

Levertijd

Indien je vóór 12 uur hebt besteld, dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

* Gepersonaliseerde hebben een langere levertijd. Indien de levertijd afwijkt staat dit bij het betreffende artikel vermeld.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95 voor een pakketje en €3,95 voor brievenbuspost. Vanaf €50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden!

De verzendkosten naar België bedragen €9,- voor een pakketje en €7,- voor brievenbuspost. Vanaf €50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden!

 

Retourneren

Niet goed? Geld terug! Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar [email protected]om met daarin je naam, ordernummer en het te retourneren artikel. Graag horen wij ook van je wat de reden is van retourneren, maar dit is niet verplicht. Denk er ook aan de pakbon bij te voegen. Het artikel dient ongebruikt/ongedragen, in originele staat en voorzien van labels en verpakkingen te zijn.

Let op: gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Na ontvangst van het artikel zullen wij binnen 14 dagen het bedrag terugstorten. Heb je nog vragen over hoe je een artikel retour kunt sturen, neem dan even contact op!

Het te retourneren artikel kan (op eigen kosten) verstuurd worden naar:

Cookie Lifestyle
Dorpstraat 62
6102 TX Echt