Populaire producten:

Levertijd:

Wij begrijpen dat je jouw aankoop zo spoedig mogelijk wilt verwelkomen en daarom wordt jouw bestelling binnen 2 á 3 werkdagen verzonden, tenzij een andere verzendtijd is vermeld bij het artikel.

Verzendkosten:

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95 voor een pakketje en €3,95 voor brievenbuspost. Vanaf €50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden!

De verzendkosten naar België bedragen €9,- voor een pakketje en €7,- voor brievenbuspost. Vanaf €50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden!

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en indien mogelijk versturen we jouw pakketje dan ook middels brievenbuspost. De verzendkosten worden automatisch berekend en getoond bij je winkelwagen.

 

Retourneren:

Niet goed? Geld terug! Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar [email protected] met daarin je naam, ordernummer en het te retourneren artikel. Graag horen wij ook van je wat de reden is van retourneren, maar dit is niet verplicht. Denk er ook aan de pakbon bij te voegen. Het artikel dient ongebruikt/ongedragen, in originele staat en voorzien van labels en verpakkingen te zijn.

Let op: gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Na ontvangst van het artikel zullen wij binnen 14 dagen het bedrag terugstorten. Heb je nog vragen over hoe je een artikel retour kunt sturen, neem dan even contact op!

Het te retourneren artikel kan (op eigen kosten) verstuurd worden naar:

Cookie Lifestyle
Dorpstraat 62
6102 TX Echt