Moonie Knuffel Beer met licht en geluid – Caramel

 74,99

Dit is echt één van onze favorieten!! Jouw kindje zal heerlijk slapen met lekker zachte beren knuffel, gemaakt va biologisch katoen. Deze knuffelbeer heeft 5 natuurlijke kalmerende geluiden die een rustige slaap bevorderen. Het lampje in het buikje van de beer geeft een zacht, warm licht om jouw kindje gerust te stellen in het donker.

 

Op voorraad

Let op! Dit is een pre-order. Levertijd bedraagt ongeveer 8 weken.

Dit is echt één van onze favorieten!! Jouw kindje zal heerlijk slapen met lekker zachte beren knuffel, gemaakt va biologisch katoen. Deze knuffelbeer heeft 5 natuurlijke kalmerende geluiden die een rustige slaap bevorderen. Het lampje in het buikje van de beer geeft een zacht, warm licht om jouw kindje gerust te stellen in het donker.

Veilig natuurlijke roze ruis

De geluiden van MOONIE zoemende beer zijn niet door de computer gegenereerde, echte opnames van natuurlijke roze ruis. Het hartslaggeluid is een echte opname van het gezoem in de buik van een moeder. Jouw kindje zal worden gekalmeerd en zal zich veilige voelen met al bekend geluid. De zeegolven die je hoort zijn van de Baltische Zee en het geluid van de bergstroom zijn opnames van de stroom in het Tatra-gebergte. De rustgevende geluiden van de MOONIE filteren de geluiden uit de omgeving weg en zorgen ervoor dat kinderen rustig en vredig kunnen slapen. MOONIE wordt geleverd met een instelbare volumemodule, zodat u het juiste volumeniveau kunt kiezen dat past bij de behoeften van jouw kindje. MOONIE heeft ook een kalmerend slaapliedje gecomponeerd op een kalimba, speciaal samengesteld voor pasgeborenen.

Met nachtlampje

Elke MOONIE knuffel is ook een nachtlamp met 7 verschillende kleuren. Met zacht licht kun je jouw kleintje voeden en verschonen zonder de plafondlamp aan te doen. Wanneer je kindje begint te huilen, gaat het lampje aan met de roze ruis en kalmeert het je kindje. De LED-lamp warmt niet op, het is volkomen veilig. De lamp van de zoemende beer MOONIE is ook geweldig voor oudere kinderen, die vaak nachtmerries hebben en bang zijn in het donker. Je kunt het nachtlampje zelf geluidloos aanzetten en de hele nacht aan laten staan.

Smart cry detector

MOONIE de beer heeft een Smart Cry Detector, ontworpen voor momenten waarop je kindje plotseling wakker wordt. Zodra jouw kindje begint te bewegen, activeert de Smart Cry Detector, een veilig, natuurlijk, roze geluid dat jouw kindje kalmeert en ervoor zorgt dat het weer rustig kan slapen. MOONIE de beer dempt zichzelf altijd na 30 minuten en gaat automatisch in een stand-bymodus van 3 uur. Het huilen van jouw kindje activeert het laatst geselecteerde gezoem voor nog eens 30 minuten, waarna de cyclus wordt herhaald. De Smart Cry Detector kan ook direct worden ingeschakeld zonder het geluid af te spelen.

Handig en ecologisch opladen via USB

MOONIE de beer heeft een ingebouwde oplaadbare USB-batterij die MOONIE handig, economisch eb ecologisch maakt. De batterij heeft drie uur nodig om volledig op te laden en een volledig opgeladen batterij gaat tot 8 uur ononderbroken mee met het licht en geluid ingeschakeld.

 Productie in Europa

MOONIE is geen massaproduct vanwege het feit dat aandacht voor detail ongelooflijk belangrijk en daarom wordt MOONIE in eigen huis in Europa geproduceerd. Elk stuk speelgoed voldoet aan het hoogste niveau van EU-kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Certificaten en veiligheid

Alle MOONIE producten worden getest in het SGS-testlaboratorium in Zwitserland en voldoen aan Richtlijn 2009/48/EG, wat certificeert dat ze geschikt zijn voor pasgeborenen. Nadenkend over de toekomst van onze planeet en nieuwe generaties, is er veel moeite gedaan om de ecologische voetafdruk van de producten te verkleinen, vandaar deze biologische productlijn: MOONIE ORGANIC. Dit speciale speelgoed is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en de vulling van elk speelgoed is gemaakt van gerecyclede materialen.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moonie Knuffel Beer met licht en geluid – Caramel” te beoordelen